Copyright NordTelekom 2024
Részvény árfolyam: NORDTELEKOM: 21.00 HUF (-0.40) -1.90% Frissítve: 2021-10-28 08:30:02

Teljes körű internetes címbejegyzés (.hu, .com, .eu stb.)
Vegye igénybe Ön is domain név bejegyzési és fenntartási szolgáltatásunkat. A Nordtelekom hazai és külföldi partnerei segítségével Európa összes országában, valamint az USA-ban is teljeskörű ügyintézést kínál.


Mi az a domain?


Sok szempontból a domain nevek a legalapvetőbb építőelemei az Internetnek. Bár a tényleges adatforgalom az IP címek alapján bonyolódik, pl.: 169.229.39.137, ezek a számok azonban nehezen megjegyezhetőek. A domain név rendszert azért találták ki, hogy a felhasználók inkább pl.: a www.nordtelekom.hu címet használhassák IP cím helyett.


A rendszer eredetileg néhány számítástechnikusnak és akadémikusnak a munkáját könnyítette meg, de ma már ez a szabvány az internetes oldalak megkülönböztetésére szolgál. A domain név regisztráció igen könnyű és olcsó lett. Ez egy tudatos döntes eredménye, hogy megkönnyítse az Interneten való megjelenés és promóció folyamatát.


A regisztráció az a folyamat, amelynek keretén belül magánszemélyek, vagy szervezetek domain névhez jutnak. A regisztráció lehetővé teszi a szervezeteknek, illetve magánszemélyeknek, hogy az adott domain nevet meghatározott ideig használják, amennyiben megfelelnek a követelményeknek, és kifizetik a regisztrációs díjat.

További információkért kérjük hívja a (06-1) 492 0000-ás számot.

Domain név igénylése2015-ben a Business Excellence Díj nyertese
online megrendelés, gyors internet, akciós internet, internet-hozzáférés, internet-kapcsolat, letöltési sebesség, ADSL-szolgáltatás, ADSL-kapcsolat, olcsó, bekötési díj nélkül, webtárhely, internetszolgáltató, internetszolgáltatók, meztelen ADSL, csupasz ADSL, telefon vonal, BIX, ISZT, adsl, adsl akció, adsl budapest, adsl dunaújváros, adsl előfizetés, adsl győr, adsl internet, adsl magyarország, adsl net, adsl tatabánya, akció adsl, akció internet, akciós adsl, akciós internet, iternetszolgáltató,micro internet, adsl bekötés, adsl megrendelés, adsl modem, adsl mérő, adsl sebességmérő, adsl tarifák, adsl telefon, adsl telefon előfizetés nélkül, adsl telefon nélkül, adsl telepítés, adsl árak, helpdesk, internet előfizetés, internet game, internet meter, internet modem, internet provider, internet sebesség, internet szolgáltatás, internet szolgáltatók, internet telefon, internet telephone, szerződés, webmail, webtárhely, ügyfélszolgálat, korlátlan adsl, asszisztens, adsl teszt, díjcsomagok, díjszabás, előfizetők, győr, hangposta, percdíjak, sebességteszt, tarifák, telefon, ügyfélszolgálat, micro internet, pop3 online, telefon nélküli adsl